Upcoming Events

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Musik m.m. – HSM:s slagverksensemble med Daniel Berg

27 februari 2016 kl. 18:00 - 28 februari 2016 kl. 12:00

575 kr – 1290 kr

Upplev musik på ett unikt sätt – i en unik miljö för alla dina sinnen.

Öijareds konsertserie Musik m.m. erbjuder mycket ”med mera”. Våra konserter är mer än enbart kommunikativ musik på högsta nivå – så mycket mer än vad du vanligtvis får uppleva.

Daniel Berg

SLAGVERK I FOKUS!

HSM:s (Högskolan för Scen och Musik) slagverksensemble med Daniel Berg

Lektor Daniel Berg tillsammans med sina studenter från Högskolan för scen och musik guidar oss genom den spännande repertoaren för slagverk. Här möter man en färgsprakande klangvärld och fartfylld rytmik - allt serverat av musiker som äter udda taktarter till frukost.

Med vår unika inramning gör vi konserten till en totalupplevelse:

Introduktion – Konsert – Mingel/artistsamtal – Övernattning – Naturupplevelse

Konsertlokalen – Öijareds klubbhus, ett redan legendariskt konstverk designat Gert Wingårdh, är en upplevelse i sig. Det utgör en fantastisk akustisk bas för olika musikgenrer, och upphäver gränsen mellan inne och ute. Naturen och ekarna släpps ”innanför” panoramafönstren så att inta bara örat, utan också ögat får en upplevelse.

Middag – Våra krögare Ulrik Lindelöv och Anna Elweroth ser till att den gastronomiska upplevelsen är väl i paritet med den musikaliska. När du ätit en fantastik middag har du de bästa förutsättningarna för att njuta av konserten.

Konsertinramning – En introduktion före konserten hjälper dig att få ut så mycket mer av musikupplevelsen. Vad ska spelas, vad ska man lyssna efter, varför kostar violinen så mycket, vem är artisten, hur går ett jazzsolo egentligen till… Efter konserten är baren givetvis öppen och du får möjlighet att ta del av ett samtal med artisterna där du själv har möjlighet att ställa dina frågor eller ge en kultiverad kommentar.

Hotellet – För att din upplevelse ska bli total sover du över i vårt nya hotell. Du vaknar utvilad mitt i naturen, och kan dagen efter konserten smälta dina intryck samtidigt som du ger din kropp den vård den förtjänar i någon av alla våra friskvårds–aktiviteter, eller genom att låta din själ syresättas av en fantastisk naturupplevelse.

Välkommen till Musik m.m. på Öijared – en upplevelse för livet!

 

Stora paketet

Introduktion – Konsert – Mingel/artistsamtal – Övernattning – Naturupplevelse

1290 kr
Lilla paketet

Introduktion – Konsert – Mingel/artistsamtal

575 kr

♦ Anmäl dig genom att köpa biljetter nedan för det paket du önskar. Glöm inte ange ett telefonnummer vid registreringen som vi kan nå dig på!

Kontakta oss om du har frågor kring eventet eller om du stöter på problem vid registreringen!

Detaljer

Start:
27 februari 2016 kl. 18:00
Slutar:
28 februari 2016 kl. 12:00
Kostnad:
575 kr – 1290 kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , ,

Plats

Öijared Resort
Öijaredsvägen 59
Floda, 44892 Sverige
+ Google Map
Telefon:
Växeln 0302-373 00

Arrangör

Lars Brandström