Upcoming Events

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Musik mm – Lars Jansson

21 november 2015 kl. 18:00 - 22 november 2015 kl. 12:00

575 kr – 1290 kr


Upplev musik på ett unikt sätt – i en unik miljö för alla dina sinnen.

Öijareds konsertserie Musik m.m. erbjuder mycket ”med mera”. Våra konserter är mer än enbart kommunikativ musik på högsta nivå – så mycket mer än vad du vanligtvis får uppleva.

Kvällens artist: Lars Jansson

JarsJansson1

Lars Jansson är jazzpianist, kompositör, arrangör och pedagog. Hans trio har länge varit en av Sveriges mest kända jazzgrupper. År 1998 blev Lars nominerad till den danska Jazzpar-priset, och han blev den första jazzprofessorn i Århus, Danmark. Han hedrades i Danmark med en Grammy 2001 för "Bästa internationella album," Hope, Lars Jansson Trio.

Förutom att komponera för jazzpianotrio, har Lars komponerat musik för små jazzgrupper, storband, körer, saxofonkvartetter, träblåskvintetter, stråkkvartetter och kammarorkester. Originalmusiken till denna samling av utvalda pianotranskriptioner och noter är från hans talrika inspelningar med Lars Jansson Trio. Dessutom arrangerar Lars en Jazzfestival varje sommar i Ljungskile sedan 1987.

Med vår unika inramning gör vi konserten med Lars Jansson till en totalupplevelse:

Introduktion – Konsert – Mingel/artistsamtal – Övernattning – Naturupplevelse

Konsertlokalen – Öijareds klubbhus, ett redan legendariskt konstverk designat Gert Wingårdh, är en upplevelse i sig. Det utgör en fantastisk akustisk bas för olika musikgenrer, och upphäver gränsen mellan inne och ute. Naturen och ekarna släpps ”innanför” panoramafönstren så att inta bara örat, utan också ögat får en upplevelse.

Middag – Våra krögare Ulrik Lindelöv och Anna Elweroth ser till att den gastronomiska upplevelsen är väl i paritet med den musikaliska. När du ätit en fantastik middag har du de bästa förutsättningarna för att njuta av konserten.

Konsertinramning – En introduktion före konserten hjälper dig att få ut så mycket mer av musikupplevelsen. Vad ska spelas, vad ska man lyssna efter, varför kostar violinen så mycket, vem är artisten, hur går ett jazzsolo egentligen till… Efter konserten är baren givetvis öppen och du får möjlighet att ta del av ett samtal med artisterna där du själv har möjlighet att ställa dina frågor eller ge en kultiverad kommentar.

Hotellet – För att din upplevelse ska bli total sover du över i vårt nya hotell. Du vaknar utvilad mitt i naturen, och kan dagen efter konserten smälta dina intryck samtidigt som du ger din kropp den vård den förtjänar i någon av alla våra friskvårds–aktiviteter, eller genom att låta din själ syresättas av en fantastisk naturupplevelse.

Välkommen till Musik m.m. på Öijared – en upplevelse för livet!

 

Stora paketet

Introduktion – Konsert – Mingel/artistsamtal – Övernattning – Naturupplevelse

1290 kr
Lilla paketet

Introduktion – Konsert – Mingel/artistsamtal

575 kr

 

♦ Anmäl dig genom att köpa biljetter nedan för det paket du önskar. Glöm inte ange ett telefonnummer vid registreringen som vi kan nå dig på!

Kontakta oss om du har frågor kring eventet eller om du stöter på problem vid registreringen!

Detaljer

Start:
21 november 2015 kl. 18:00
Slutar:
22 november 2015 kl. 12:00
Kostnad:
575 kr – 1290 kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , ,

Plats

Öijared Resort
Öijaredsvägen 59
Floda, 44892 Sverige
+ Google Map
Telefon
Växeln 0302-373 00

Arrangör

Lars Brandström