Utbildning

Kurser och föreläsningar

Öijared Akademi erbjuder nätverkande, kunskapsförmedling och inspiration i form av konferenser, olika former av utbildningar, föreläsningar, seminarier och workshops men även musik- och kulturevenemang. Öijared med omnejd med sin unika miljö är den perfekta mötesplatsen.

Öijaredsmodellen

Öijaredsmodellen är en utbildningsserie fördelat över 6 tillfällen, från september 2016 till och med februari 2017, som ger deltagaren en väl förankrad och personlig förståelse för hur vi kan ställa om mot hållbara verksamheter; från teori till praktik, här och nu.

Vi arbetar med vetenskapligt förankrade metoder som kan lyfta fram inneboende potential, stärka vår förmåga till samverkan och skapa förutsättningar för en verkligt hållbar framtid; The Blue Economy, Salutogent förhållningssätt och ett Existensiellt perspektiv kombineras i Öijaredsmodellen till ett komplett program.

Blue Economy Sverige

Öijared Akademi är en plattform för Blue Economy i Sverige. Vi stöttar olika projekt och erbjuder utbildningar, samt ansvarar för hemsidan blueeconomy.se. Ett par gånger om året bjuder vi in till nationella nätverksträffar med Blue Economy nätverket. I mars erbjuder vi B.E.B.A. - en tiodagars intensivutbildning i Blue Economy Business modeling på Öijared Akademi, i samverkan med Gunter Pauli, Zeri och Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet. Här finns även möjlighet för initiativ från andra aktörer med B.E. anknytning att arrangera projekt eller träffar. Genom att använda Öijared Akademi som en tydlig plattform hoppas vi på att göra Blue Economy starkare i Sverige. Ovan foto av BEBA klass 2016.

Se mer på: www.theblueeconomy.se     www.theblueeconomy.org    www.zeri.org    www.gunterpauli.com

 

Öijared Hållbarhetsseminarium

Öijared Akademis hållbarhetsseminarium erbjuder klokskap och inspiration från några av landets mest spännande experter, i en skön kombination. Här är det högt till tak och nära till skratt. Kvällen tillbringar vi tillsammans över en bit god mat och dryck, njuter av musik och samlas runt elden för de Stora Samtalen.

Men vi nöjer oss inte med det! Teori i all ära, men det är i praktisk handling som verkligen skapar transformation. Därför erbjuder vi Dag 2, där du får en individuell Health Score genomgång, som kan vara början på Ditt Nya Liv. Efter lunch tar du fritt del av alla Öijareds erbjudanden; kanske en golfrunda, fiske, en tur i skogen eller avslappning vid poolen?

 

Välkommen att låta dig inspireras!

Kommande Evenemang